B Boznia New Member Jan 27, 2010 #1 Jan 27, 2010 #1 I was wondering what happend to streethop mixtape? It's been a while since that project was posted here.
I was wondering what happend to streethop mixtape? It's been a while since that project was posted here.
S O F I Administrator Staff member Jan 27, 2010 #2 Jan 27, 2010 #2 lol @ Boznia. Bosanceros, sta ima u Danskoj?
B Boznia New Member Jan 27, 2010 #3 Jan 27, 2010 #3 S O F I said: lol @ Boznia. Bosanceros, sta ima u Danskoj? Click to expand... zar nas ima vise ovdje hehe evo brate nema nista ima puno vijetra i snjega. sta ima kod tebe gdje ti budes?
S O F I said: lol @ Boznia. Bosanceros, sta ima u Danskoj? Click to expand... zar nas ima vise ovdje hehe evo brate nema nista ima puno vijetra i snjega. sta ima kod tebe gdje ti budes?
S O F I Administrator Staff member Jan 27, 2010 #4 Jan 27, 2010 #4 Ma ima nas Srba, Hrvata, i Muslimana na forumu, zivimo kao u bivsoj Jugi Ja sam u Americi, Washington drzava.
Ma ima nas Srba, Hrvata, i Muslimana na forumu, zivimo kao u bivsoj Jugi Ja sam u Americi, Washington drzava.
B Boznia New Member Jan 27, 2010 #5 Jan 27, 2010 #5 S O F I said: Ma ima nas Srba, Hrvata, i Muslimana na forumu, zivimo kao u bivsoj Jugi Ja sam u Americi, Washington drzava. Click to expand... dobro je to pa se svi slazete tamo imam ja par jarana tu u Seattle. znas li ti sta se desava sa ovim njihovim mixtape jer sam poslao jednu svoju pjesmu feat genocide a nista neznam sta se desava ?
S O F I said: Ma ima nas Srba, Hrvata, i Muslimana na forumu, zivimo kao u bivsoj Jugi Ja sam u Americi, Washington drzava. Click to expand... dobro je to pa se svi slazete tamo imam ja par jarana tu u Seattle. znas li ti sta se desava sa ovim njihovim mixtape jer sam poslao jednu svoju pjesmu feat genocide a nista neznam sta se desava ?